Jäähdytys

Paranna sisäilman laatua ja hyvinvointiasi oikeilla lämmitys, viilennys ja jäähdytysratkaisuilla. Meiltä saat laitteet, asennukset ja huollot Helsingin, Espoon, Vantaan, Hyvinkään, Riihimäen ja koko Etelä-Suomen alueella.

Sisäilman laatuun, lämpötilaan ja kosteuteen kiinnitetään tänä päivänä yhä enemmän huomiota. Istumatyön ja lämpöä tuottavien teknisten laitteiden lisääntyminen sekä vallitsevat sääolosuhteet asettavat omat haasteensa ilman laadun hallintaan. Kun sisäilman laatu on kunnossa, hyvinvoinnin on todettu lisääntyvän ja työtehokkuuden parantuvan.

Airtec tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivat lämmitys, viilennys ja jäähdytyslaitteet asennuksineen ja huoltoineen. Olemme erikoistuneet pieniin ja keskisuuriin jäähdytysurakoihin, ja edustamme tunnettuja ja turvallisia Toshiba-, Mitsubishi-, Daikin ja Panasonic-tuotemerkkejä.

Lämpöpumput – tuntuvaa säästöä ja viilennystä

  • Ilmalämpöpumput: Ilmalämpöpumpulla kiinteistö viilenee ja lämpenee kustannus tehokkaasti.
  • Ilmalämmitys on erittäin nopea, tehokas ja energiataloudellinen. Samalla ylimääräinen kosteus poistuu ja sisäilmasta tulee entistä miellyttävämpi. Toshiba-lämpöpumpulla voit säästää lämmityskustannuksissa jopa 55 %! Lue lisää täältä »
  • Ilma-vesilämpöpumput: Myös ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas laite perinteisiin lämmitys- ja viilennysjärjestelmiin verraten. Pumppua voidaan käyttää yksin rakennuksen päälämmönlähteenä. Samalla kun säästetään euroja, säästetään myös luontoa. Tutustu laitteisiin täällä »

Ilmanjäähdyttimillä aina ihanteellinen huonelämpötila

Olisiko ilmanjäähdytin sopiva ratkaisu juuri sinun jäähdytystarpeisiisi? Soita meille, niin jutellaan lisää. On hyvä muistaa, että viihtyisyys ja hyvä sisäilma kuuluvat niin kotiin kuin työpaikalle. Oikealla laitevallinnalla, asennuksella ja säädöillä ilma on aina raikas ja lämpötila sopiva.

Ota yhteyttä tästä ja pyydä tarjous »