Ilmastointi

Ilmastointi kuntoon ja kustannukset kuriin, asumisviihtyisyyttä unohtamatta. Oikeat ilmastointiratkaisut saat Airtecin ammattilaisilta Helsingin ja koko Etelä-Suomen alueella.

Ilmanvaihtojärjestelmää valitessa on tärkeää kiinnittää huomiota energiakustannuksiin, ulkoisiin ilmastomuutoksiin (saasteet, lämpötilaerot), käyttötapoihin (märkätilojen kosteuskuormat) sekä käyttäjien erityisvaatimuksiin (allergia, astmat). Puhdas sisäilma tuo potkua työhön ja tuloksiin, raikkaassa huonetilassa asuukin virkeämmin ja viihtyisämmin.

Toimitamme ilmastointijärjestelmät kaikkiin kiinteistöihin aina omakotitaloista liiketiloihin, halleihin ja teollisuusrakennuksiin. Räätälöimme yksilöllisen ratkaisun aina tavalla, joka ottaa huomioon sekä asukkaan että rakennuksen hyvinvoinnin nyt ja tulevaisuudessa. Teemme myös mittaukset, säädöt ja puhdistukset.


Ammattilaisen tekemillä mittauksilla ja säädöillä toimiva ilmastointi

Jotta ilmastointi toimii kuten pitääkin, vaatii se aina järjestelmän oikeaoppista mittausta ja säätöä. Ammattitaidon lisäksi oikeiden säätöjen tekeminen edellyttää viranomaismääräysten hallintaa sekä käyttöjärjestelmän tuntemista. Näin vältytään virheiltä, joiden seurauksena laitteiden toiminnassa esiintyy häiriöitä.  


Kanavapuhdistukset ja huollot pitävät laitteet kunnossa

Ilmastointijärjestelmien kanavat tulee myös ajoittain puhdistaa. Huollettu ilmanvaihto takaa, että laite toimii mahdollisimman tasaisesti mahdollisimman pitkään. Ilmanlaatu pysyy terveellisenä ja turhiin kustannuksiin ei kulu rahaa, näin vältytään myös paloturvallisuusriskeiltä. 

Ota yhteyttä ja tilaa ilmastointityöt meiltä »