Jäähdytys

Paranna sisäilman laatua ja hyvinvointiasi oikeilla jäähdytysratkaisuilla. Meiltä saat laitteet, asennukset ja huollot.

Sisäilman laatuun kiinnitetään tänä päivänä yhä enemmän huomiota. Istumatyön ja lämpöä tuottavien teknisten laitteiden lisääntyminen sekä vallitsevat sääolosuhteet asettavat omat haasteensa ilman hallintaan. Kun sisäilman laatu on kunnossa, hyvinvoinnin on todettu lisääntyvän ja työtehokkuuden parantuvan.

Airtec tarjoaa juuri sinun tarpeisiisi sopivat jäähdytyslaitteet asennuksineen ja huoltoineen. Olemme erikoistuneet pieniin ja keskisuuriin jäähdytysurakoihin, ja edustamme tunnettuja ja turvallisia Toshiba-, Mitsubishi-, Daikin ja Panasonic-tuotemerkkejä.

Lämpöpumput – tuntuvaa säästöä ja viilennystä
 

  • Ilmalämpöpumput: Ilmalämpöpumpulla kiinteistö viilenee tehokkaasti, pumpulla voidaan toki myös lämmittää rakennusta. Samalla ylimääräinen kosteus poistuu ja sisäilmasta tulee entistä miellyttävämpi. Toshiba-lämpöpumpulla voit säästää lämmityskustannuksissa jopa 55 %! Lue lisää täältä »
     

  • Ilma-vesilämpöpumput: Myös ilma-vesilämpöpumppu on energiatehokas laite perinteisiin lämmitys- ja viilennysjärjestelmiin verraten. Pumppua voidaan käyttää yksin rakennuksen päälämmönlähteenä. Samalla kun säästetään euroja, säästetään myös luontoa. Tutustu laitteisiin täällä »

Ilmanjäähdyttimillä aina raikas huoneilma

Olisiko ilmanjäähdytin sopiva ratkaisu juuri sinun jäähdytystarpeisiisi? Soita meille, niin jutellaan lisää. On hyvä muistaa, että viihtyisyys ja hyvä sisäilma kuuluvat niin kotiin kuin työpaikalle. Oikealla laitevallinnalla, asennuksella ja säädöillä ilma on aina raikas ja lämpötila sopiva.